Prijzen & voorwaarden

Prijzen & Algemene Voorwaarden

 

CAMPERS :

Prijs per dag € 16,- per 2 personen (elk volgend persoon € 3,- extra per dag)

Incl. Water en electra  (honden gratis)

 

 

Chalets:

Hoogseizoen: juni t/m september en december

Prijs per week € 599,00 per chalet (2 personen)* 

Laagseizoen: oktober t/m mei (met uitzondering van de maand december)

Prijs per week € 435,00 per chalet (2 personen)*

De tarieven zijn incl. milieuheffing, elektra en water.

 

* Prijs geldt voor 1 chalet en 2 volwassene elke meerdere persoon  € 75,00 per week extra

 

Bijkomende kosten:

Eindschoonmaak € 50,00
Borgsom € 50,00

Administratiekosten € 2,60

Toeristenbelasting € 0,50 p.p. per dag

Beschermhoes bank (verplicht) € 7,50 per week

Vanaf oktober t/m maart berekenen wij een verwarmingstoeslag van € 35,00 per week

Prijs per extra dag   € 80,00 per  chalet (indien beschikbaar)


Last-minute kortingen: mail ons voor de beschikbaarheid !
 

 Tent of caravan 

€ 16,00 per dag per plaats met 2 personen (elk volgend persoon € 3,00 per dag)

De tarieven zijn incl. elektra, water (honden gratis)


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  
Algemene voorwaarden (chalets)

 

1. Reservering
Reserveringen voor de chalets dienen ingevuld te worden via het menu reserveren. Vervolgens krijgt U na de aanvraag een bevestiging per e-mail met alle gegevens over het totale boekingsbedrag en Uw reservering.
Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling van 50% op tijd hebben ontvangen, is de reservering definitief.

2. Huurperiode
De huurperiode is minimaal 1 week en gaat in op zaterdag om 15.00 uur en eindigt op zaterdag om 10.00 uur. In sommige gevallen ook mogelijk om enkele dagen langer of korter te huren.

3. Betaling
De aanbetaling bedraagt 50% van het totale huurbedrag en dient binnen 14 dagen na ontvangst van de faktuur in ons bezit te zijn. Het restant van de huursom dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de faktuur te worden voldaan. De totale huursom dient in elk geval te zijn voldaan voordat het vakantiehuis kan worden betrokken.
 

4. Waarborgsom
Voor het gebruik van het vakantiehuis/mobile home dient een waarborgsom te worden betaald van € 50,00. Deze waarborgsom dient eveneens uiterlijk 4 weken vòòr aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Binnen 2 weken na uw vertrek ontvangt u dit bedrag terug door storting op uw rekening na aftrek van eventueel te betalen kosten (bijv. breuk of beschadiging).
 

5. Energie
Het normaal gebruik van water en elektra in de zomerperiode is bij de prijs inbegrepen. Meerverbruik  zal  in rekening worden gebracht.
 

6. Afval en glas
Afval dient U in een vuilniszak in de vuilnisbak te deponeren.
Glas en plastic flessen dienen apart in de bakken te worden gedeponeerd.
 

7. Annulering
Bij annulering, schriftelijk gedaan tot 2 maanden voor de huurdatum, ontvangt u 50% van het betaalde reserveringsgeld retour. Voor het overige dient u zelf eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten.
 

8. Schoonmaak
De eindschoonmaak wordt door ons zelf gedaan en bedraagt € 50,00
 

9. Keukenlinnen, bad- en beddengoed
Beddengoed, keukenlinnen en badlinnen dient u zelf mee te nemen. Het is overigens  verplicht om dekbedovertrekken te gebruiken (2 persoons dekbedden aanwezig) 

 

10. Maximum aantal personen
Het maximum aantal personen (3) voor de chalet  mag niet overschreden worden. Aanwezig zijn 1 x 2 persoons bed en 1 x slaapbank .

 

11. Controle inventaris
Direkt na aankomst dient de huurder de inventarislijst te controleren op
aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf aankomst verantwoordelijk voor de inventaris.
 

12. Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan op de slaapkamer. Dit in verband met onze andere gasten en om hygiënische redenen.

Wanneer u hond een goed opgevoede en sociale hond is mag de hond op het terrein loslopen. Als uw hond het niet kan vinden met een hond van andere gasten kunt u onderling afspraken maken over het loslopen.

Let er op dat Uw teefje in de periode dat zij hier komt niet loops wordt of is !!!!!
Om ook de honden een ontspannen vakantie te laten hebben verwachten wij dat de teefjes niet loops zijn of worden tijdens hun verblijf op de camping. Om de (eventuele) loopsheid uit te stellen kunt u terecht bij uw dierenarts. Wanneer u desondanks toch met een loopse teef aankomt, of de teef wordt loops tijdens het verblijf kunnen wij u verzoeken de camping te verlaten zonder teruggave van reserveringsbedrag.

U dient zelf de ontlasting van Uw huisdier te verwijderen van ons terrein d.m.v. een poepzakje en deze te deponeren in een van de afvalbakken.

Regelgeving Frankrijk:

http://frankrijk.nlambassade.org/you-and-country/reizen-naar-frankrijk/met-huisdier-op-reis-naar-frankrijk.html 

Indien u van plan bent om op vakantie naar Frankrijk te gaan met één of meer huisdieren, dan is het raadzaam om enkele voorzorgsmaatregelen te treffen om zo de gezondheid van uw eigen huisdier en die van anderen te waarborgen.
De Europese lidstaten hebben maatregelen genomen om de gezondheid van mens en dier te waarborgen. In dit kader past Frankrijk sinds 1 oktober 2004 de bepaling 998/2003 toe voor huisdieren die voor niet commerciële doeleinden naar andere landen gaan.

1. Identificatie
De eigenaren die hun hond of kat willen meenemen op reis zijn verplicht deze dieren te laten tatoeëren of een elektronische chip te laten plaatsen (tenzij dit al gedaan is). 

2. Europees dierenpaspoort/inenting tegen Rabiës
Het nieuw Europees dierenpaspoort is sinds 1 oktober 2004 verplicht. Met dit paspoort kunnen eigenaren hun huisdier meenemen op reis in de landen binnen de Europese Unie. Iedere persoon die van het ene land naar het andere reist met zijn hond, kat of fret moet het paspoort, dat in de plaats komt van de voormalige documenten, kunnen tonen.
Het Europees dierenpaspoort vermeldt de identificatie van het dier (tatouage of chip), een beschrijving van het dier, de naam en het adres van de eigenaar en de datum van inenting tegen rabiës. Het paspoort is bij de dierenarts te verkrijgen. Als het dier nog nooit is ingeënt, moet men 1 maand wachten voordat de inenting geldig is en het dier kan worden meegenomen naar Frankrijk. Indien de inenting tegen rabiës niet meer geldig is (meer dan 1 jaar geleden) dan moet het dier opnieuw ingeënt worden. In dat geval moet men ook 1 maand wachten voordat de inenting weer geldig is. 

3. Bijzondere maatregelen 
I Beperking van het aantal dieren
Maximaal vijf huisdieren (carnivoren) kunnen worden geïmporteerd in de bovengenoemde omstandigheden. Boven de vijf wordt er in aanvulling op deze voorwaarden voor elk dier een certificaat van goede gezondheid geëist. 
II Dieren jonger dan drie maanden.
Om een dier mee te nemen dat jonger is dan drie maanden heeft men een derogatie nodig die u bij de DGAL kunt aanvragen met vermelding van de datum, het aantal dagen dat u in Frankrijk wilt verblijven, de leeftijd van het dier en zijn identificatienummer. 
III Er gelden bijzondere maatregelen voor zogenaamde “aanvals- en verdedigingshonden” waarvan bekend is dat ze gevaarlijk kunnen zijn:
1- Honden zonder officiële stamboekpapieren en die qua uiterlijk lijken op de volgende rassen behoren tot de eerste categorie (aanvalshonden) : Staffordshire Terrier, American Staffordshire Terrier (“pit-bulls”), Mastiff (“boer-bull”) en Tosa. Het is verboden deze honden mee te nemen voor een verblijf in Frankrijk of ze mee te nemen op een doorreis door Frankrijk.
2- Honden van het zuivere ras Staffordshire Terrier, American Staffordshire Terrier, Rottweiler, Tosa en honden die lijken op het Rottweilerras behoren tot de tweede categorie (waakhonden en verdedigingshonden). Verblijf in Frankrijk wordt toegestaan, maar de volgende voorwaarden dienen in acht genomen te worden:

In openbare gelegenheden is het dragen van een muilkorf verplicht en moeten de dieren aangelijnd zijn, de houder / eigenaar moet minstens 18 jaar zijn, niet veroordeeld zijn voor een misdaad of tot een gevangenisstraf en het dier moet verzekerd zijn. Bij controle worden alleen geldende stamboekpapieren erkend als bewijs van raszuiverheid van uw hond. 

Belangrijk: de hierboven genoemde regels gelden tevens voor personen die met hun dieren in Frankrijk op doorreis zijn.
4. Documenten niet in orde? Bij constatering van het niet naleven van de hierboven genoemde regels kan uw dier in beslag genomen worden, of worden gerepatrieerd. 
5. Contact
Contactpersoon bij de DGAL : Bureau protection animale Tél : 0033 1 49 55 84 76 Fax : 0033 1 49 55 81 97 
Contactpersoon bij de Franse Ambassade (Mission Economique) in Nederland: Mlle Claire Biener Tél : 070 356 66 19 Fax : 070 365 60 74 E-mail : claire.biener@missioneco.org

   

13. Aansprakelijkheid huurder
Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting, de huisdieren en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. De huurder dient tegen deze aansprakelijkheid verplicht verzekerd te zijn. De eigenaar/verhuurder kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in en om het gehuurde huis of camper , caravan , tent plaatsen bevinden.

 

14. Aansprakelijkheid verhuurder
Ondanks de uiterst zorgvuldige samenstelling van dit aanbod vakantiehuizen kunnen wij voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Wijzigingen en drukfouten voorbehouden copywrite doghotel©2020


 

 

 

Handig om te weten..

 

Handig om te weten waar u rekening mee kan houden

 

Slaapkamer 

 1. boxspring 160 x 200 met matras
 2. vier hoofdkussens
 3. 1 xtwee persoons dekbed
 4. vier x 1 persoons dekbedden


Woonkamer

 1. slaapbank 190x140
 2. radio/cd speler
 3. hondendrinkbak


Keuken

 1. inductie kookplaat
 2. senseo koffieapparaat
 3. koelkast met vriezer

Terras

 1. picknicktafel zes persoons
 2. zonnenscherm
 3. tuinmeubel voor 4 personen